Siirry sisältöön

Tervetuloa tutustumaan Taipalsaaren Kirkonkylän historiaan! Taipalsaaren kunta juhli 450-vuotispäiviä 2021!

Vietä mukava retkipäivä tutustuen Taipalsaaren Kirkonkylän historiaan. Päivän aluksi lounas Ullan Bistrossa Taipalsaaren Wanhalla Kunnantuvalla. Taipalsaaren Wanha Kunnantupa on rakennettu 1885 ja sijaitsee hienolla paikalla Saimaan rannalla. Ullan Bistron lounas on ma-pe klo 11-15 ja la klo 12-16. Sitten on hyvä tutustua Taipalsaaren kirkkoon, joka on rakennettu vuonna 1754. Kirkko on auki ke, to ja pe klo 11-18. Retkipäivän lopuksi kannattaa nauttia kahvit historiallisessa Röytyn Kestikievarissa, joka on perustettu 1600-luvulla. Röytyssä on kestikievarimuseo ja hevospelimuseo. Röytty on auki su-pe klo 11-17 ja la klo 11-15.

**********************************************************************************************************************

Juhannuksen jälkeen Ullan Bistro on auki ma-la klo 11-17 ja lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11-15 ja lauantaisin klo 12-16.

Pyydä tarjous, kun suunnittelet juhlia tai muita tilaisuuksia.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, merkki, clipart-kuva

Kuvaus luotu automaattisesti Taipalsaaren Wanha Kunnantupa, Kirkonrantatie 3,       54920 Taipalsaari, puhelin 040 164 8550/ Ulla,          sähköposti wanhakunnantupa@gmail.com,                                           kotisivu www.wanhakunnantupa.fi

************************************************************************************************************************

Ihanaa rentouttavaa hemmottelua tarjolla Taipalsaaren Wanhalla Kunnantuvalla taas heinäkuussa. Seuraa ilmoittelua.

Brain Relief® rentoutushoito tukee palautumista sekä tarjoaa rasittuneille aivoille ja kuormittuneelle mielelle mahdollisuuden hetken hengähtämiseen. Hoito kestää noin 50 minuuttia. Käyntiin on hyvä varata reilu tunti, että on aikaa nousta kaikessa rauhassa syvän rentoutumistilan jälkeen. Hinta 62 € (sis. alv 24%).

Lisää tietoa Brain Relief® rentoutushoidosta www.tiinahulkkonen.fi/brainrelief

Aikoja varattavissa p. 040 701 1914 Tiina Hulkkonen

 

***********************************************************************************************************************