Lomalle Saimaan rannalle!

Taipalsaari – Saimaan saaristokunta – on aktiivinen osa Saimaan rannoille rakentuvaa virkistysaluekokonaisuutta. Puolet kunnan pinta-alasta on sinistä Saimaata ja toinen puoli muodostuu noin 700 saaresta. Rantaviivaa kunnalla on peräti 1008 kilometriä. Elinvoimainen saaristokunta tarjoaa monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja tapahtumia.

Tervetuloa saaristokunta Taipalsaareen; Saimaan rannalle, luonnon keskelle, kotoisan palvelun ja hyvän ruoan äärelle. Taipalsaaren Wanha Kunnantupa on perheyritys, jolle  vieraanvaraisuus ja itse keittiössämme valmistettu maukas ruoka ovat tärkeitä arvoja. Rantaudu kirkon rannan satamaan veneellä tai tule päiväretkelle kunnantuvalle vaikkapa pyöräillen tai majoitu mukavasti juuri remontoidussa kauniissa lomahuoneistossamme. Voit retkeillä lähilaavuilla, uida upeilla hiekkarannoilla, meloa tai vaikkapa suplautailla.Saatavilla on erilaisia harrastusmahollisuuksia niin kalastusretkistä ratsastukseen paikallisten yrittäjien toimesta. Tutustu paikallisesti historiaan ja aktiviteetteihin tai lähde seikkailemaan Lappeenrantaan, jonne matkaa on vain noin 15 min. Tapalsaaren kunnasta löydät hyvät peruspalvelut.

Wanha kunnantupa sijaitsee aivan Saimaan rannalla, ja mikä onkaan sen parempaa kuin pulahtaa illan päätteeksi puhtaaseen virkistävään Saimaaseen.Tule Taipalsaarelle nauttimaan luonnosta ja hengähdä hetki suloisen Saimaan äärellä!