Ravintola-Kahvila Ullan Bistro

Taipalsaaren kirkonkylällä Saimaan rannalla Taipalsaaren Wanha Kunnantupa sai uutta elämää ja ravintola-kahvila Ullan Bistron avautui toukokuussa 2021. Ullan Bistroa emännöi valovoimainen alan ammattilainen keittiömestari Ulla Liukkonen.

Kesäkauden aikana (kesäkuu-elokuu) ravintola-kahvila Ullan Bistro toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Wanhalle Kunnantuvalle nauttimaan päivän lounaasta sekä makoisasta kahvihetkestä ja maittavista kahvilatuotteista. Meille hyvä ruoka ja iloinen asiakaspalvelu ovat sydänasioita. Pyrimme käyttämään paikallisia raaka-aineita ja lähialueen tuotteita ja valmistamaan tuotteemme itse.

Läpi vuoden olemme auki tilauksesta. Kunnantupa tarjoaa hyvät puitteet ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen historiallisessa rakennuksessa kauniin Saimaan rannalla. Meillä jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme ottaa toiveenne ja tarpeenne huomioon erilaisia juhlia järjestettäessä. Upea uusi iso terassimme on oiva paikka nauttia talon antimia ja ihailla kaunista Saimaata ilta-aurinkoineen. Meillä on A-oikeudet ja ammattitaitoinen juhlatarjoilu juhlanne ajaksi. Tilauksesta teemme täytekakkuja ja muita juhlatarjoiluja mukaan otettavaksi. 

Lämpimästi tervetuloa!