Ravintola-Kahvila Ullan Bistro on avoinna talvikauden ajan tilauksesta!

Taipalsaaren kirkonkylällä Saimaan rannalla Taipalsaaren Wanha Kunnantupa sai uutta elämää ja ravintola-kahvila Ullan Bistron avautui toukokuussa. Ullan Bistroa  emännöi kesän ajan valovoimainen alan ammattilainen keittiömestari Ulla Liukkonen.

Ravintola-kahvila Ullan Bistro toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi Wanhalle Kunnantuvalle nauttimaan makoisasta kahvihetkestä ja maittavista kahvilatuotteista. Meille hyvä ruoka ja iloinen asiakaspalvelu ovat sydänasioita. Ullan Bistrossa voit nauttia myös päivittäin päivän lounaan. Pyrimme käyttämään paikallisia raaka-aineita ja lähialueen tuotteita ja valmistamaan tuotteemme itse.

Kauttamme saat myös tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiinne kunnantuvalla sekä teemme tilauksesta myös täytekakkuja. Meillä on A-oikeudet ja mahdollisuus ammattitaitoiseen juhlatarjoiluun juhlanne ajaksi.  

Meillä jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme ottaa toiveenne ja tarpeenne huomioon erilaisia juhlia järjestettäessä. Kunnantupa tarjoaa hyvät puitteet ikimuistoisten tilaisuuksien järjestämiseen historiallisessa rakennuksessa kauniin Saimaan rannalla. Upea uusi iso terassimme on oiva paikka nauttia talon antimia ja ihailla kaunista Saimaata ilta-aurinkoineen. 

Lämpimästi tervetuloa!